Зеленський потрапив у капкан особистої ненависті до Порошенка, — Гончаренко

Новини 04 Липня, 2020 2 202

Фото Yan Dobronosov

Володимир Зеленський через особисті образи до п’ятого президента України Петра Порошенка діє всупереч державним інтересам, про що свідчить скандал із вилученням Державним бюро розслідувань військових приладів у Повітряних сил ЗСУ.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко, пише “Четверта студія”.

“Мені здається, що Володимир Зеленський попав у  капкан особистої ненависті до Порошенка. Це можна побачити в кожному його виступі. Він питає журналістів: я кращий за Порошенка чи гірший? Який я до Порошенка.  А ті сидять і радіють: думають, боже мій, який молодець. Є таке поняття – “корисний ідіот”. Бо кожна ця справа руйнує Україну.

Ми виграли суд, морський трибунал по наших моряках в Гамбурзі. А тепер кажуть: зачекайте, там в самій Україні є питання, чи правильно вона відправила моряків. Тобто морський трибунал ООН каже, що правильно, а в Україні ДБР сумнівається. І на це дуже накладається те, як зараз ДБР вилучає ці клістрони у наших Повітряних сил, що фактично робить Україну беззахисною перед авіацією Російської Федерації. І виникає просте запитання. Те, що Державне бюро розслідувань у нас перетворилося на “Державне бюро репресій” – це очевидно. Але воно, мені здається, вже не ДБР, а якесь “Державне бюро Росії”, – сказав політик.

Детальніше дивіться у відео:

Коментарі

Позначки: , ,