Зеленський підписав указ про присвоєння місту Перемишль почесного звання місто-рятівник

Новини 11 Липня, 2022 61

Зеленський

Головне зі звернення Президента Володимира Зеленського

МЗС України довелося викликати представника Канади у нашій державі через абсолютно неприйнятний виняток із санкційного режиму проти росії. Це стосується не просто якоїсь турбіни для газопроводу “Північний потік”, яку Канада не повинна була, але все ж таки вирішила передати – передати фактично росії. Це стосується спільних правил.

Про це йдеться у вечірньому зверненні Володимира Зеленського, пише Четверта студія.

Рішення про санкційний виняток будуть сприймати в Москві виключно як прояв слабкості.

Направив до ВР важливий законопроект – про правові та соціальні гарантії для громадян Польщі, які перебувають в Україні. Фактично, це відповідь на закон, який навесні був ухвалений польською державою в інтересах наших громадян. 

Підписав указ про присвоєння місту Перемишль почесного звання місто-рятівник. За надзвичайно вагомий внесок влади міста, волонтерів і жителів у допомогу нашим людям і нашому захисту.

▪️ Провів переговори з премʼєр-міністром Нідерландів Марком Рютте. Обговорили нашу оборонну співпрацю, фінансову допомогу для України і подальший рух нашої держави європейським шляхом.

▪️Говорив з президентом Туреччини Ердоганом. Ключове питання – це відновлення наших експортних маршрутів через Чорне море. Працюємо над тим, щоб це стало можливим. Чим швидше це відбудеться, тим менше людей у світі відчують удар продовольчої кризи, що так дбайливо готувалася Росією.

▪️Підписав указ про нагородження наших героїв. Державними нагородами відзначені 287 учасників бойових дій.

Коментарі

Позначки: ,