Зеленський перейде до прямих погроз розпустити Раду, – експерт

Новини 02 Листопада, 2020 190

Андрій Смолій

Президент Зеленський з шкіри пнеться щоб врятувати свою себе та захистити інтереси олігархату, який і був наново створений цією владою. Голосів за неправовий та відверто узурпаційний законопроект немає. Більше ста «слуг» не хочуть голосувати за правовий непотріб. Решта фракцій – аналогічно.

Про це у Фейсбуці повідомив політичний експерт Андрій Смолій, пише Четверта студія.

“Сьогодні Зеленський збирається перейти до прямих погроз розпуском парламенту. Найцікавіше, що це чітко вимагає ще один «великий політ» – Медведчук. Чомусь і від Зеленського, і від Медведчука ми чуємо аналогічні меседжі”, – зазначає Смолій.

Експерт відзначає, що Зеленському вкрай необхідно зробити все, щоб «розпустити КС» та змусити «слуг голосувати».

“По суті, президент став «голим королем», якого не підтримує навіть власна фракція. Зеленський сьогодні оголосить про «конституційну кризу». Третє і останнє. Треба не забувати головну річ. Криза – це і є Зеленський. Криза у всьому. І саме він привів до того, що потужна країна, суб‘єктна держава станом на квітень 2019 року, стала найслабшою та найвразливішою всього за півтора року. Тому що б не казав Зеленський, поки його влада на посадах – доки тут буде криза. Адже криза – це він”, – підсумував Андрій Смолій.

Зеленський з шкіри пнеться щоб врятувати свою себе та захистити інтереси олігархату, який і був наново створений цією…

Опубліковано Андрієм Смолієм Понеділок, 2 листопада 2020 р.

Коментарі

Позначки: , ,