Зеленський перед виборами закриє “Буковель”

Новини 10 Березня, 2021 228

Маруся Звіробій балотуватиметься до Ради у Надвірній

Зеленський під вибори приїде зі своїм кандидатом і публічно закриє Буковель, який вже давно мав піти на карантин

Скандальний курорт Буковель мав бути давно закритий на локдаун, це б допомогло знизити критичну захворюваність на коронавірус в Івано-Франківській області.

Про це заявила кандидатка в народні депутати від “Європейської Солідарності” у 87-му окрузі Маруся Звіробій-Біленька в ефірі телеканалу “Прямий”, пише Четверта студія.

Вона припускає, що Зеленський хоче зробити це частиною піар-кампанії для свого кандидата.

“Мені дуже сумно чули, що одні підприємці працюють на Буковелі, інші не працюють, бо дотримуються карантину. Загалом гірськолижні курорти закриті в Європі. До нас їдуть з-за кордону покататися на лижах – вже з новими штамами коронавірусу. Тут буде достатньо тих підприємств, які працюють, щоб його розповсюджувати”, – сказала кандидатка.

Маруся Звіробій-Біленька також наголосила, що закриття на локдаун має бути рівним для всіх, і будь-які винятки для близьких до влади бізнесменів неприпустимі.

“Дуже несправедливо, коли локдаун є для всіх, окрім Буковелю. Це величезний цинізм. Зараз подейкують, що Зеленський під вибори зі своїм Вірастюком мають демонстративно красиво приїхати і закрити на повний локдаун весь Буковель. Щоб ви були здорові з такими підходами”, – іронізує вона.

Коментарі

Позначки: , ,