Зеленський особисто деморалізує українську армію, – Звіробій (ВІДЕО)

Новини 16 Жовтня, 2020 751

Зустріч з Марусею Звіробій у Львові, 04.02.20, фото 4studio

Президент України Володимир Зеленський своїми словами і діями особисто деморалізує українську армію.

Про це в ефірі Прямого заявила ветеран АТО, українська активістка і волонтер Маруся Звіробій, пише Четверта студія.

“Зеленський особисто (деморалізує армію – ред.), коли розповідає, що потрібно відводити війська. Чотири рази ухильник, який взагалі в цьому не розбирається, відводить війська на ті позиції, про які його попереджали всі ветерани”, – сказала Звіробій.

Вона зауважила, що після того, як Зеленський відвів війська, хлопці в армії зрозуміли, що ніхто не збирається відвойовувати українські території.

“Коли він відвів війська – там збільшилась кількість обстрілів, загиблих і поранених, як його й попереджали і майдани, і я. Майданів він не послухав, на мене завів кримінальну справу – “все харашо”. А після першого обшуку у мене, були деморалізовані всі бійці, які за нього голосували. Бо ніхто не думав, що “будєм сажать” означає, що будуть саджати ветеранів і волонтерів, коли вони є захисниками цієї держави, які втримали навалу Російської Федерації. І те, що їх зараз судять – це теж максимально деморалізує армію… Коли мова постала про те, що не можна відкривати вогонь у відповідь – теж деморалізує армію. Він особисто це робить”, – додала Звіробій.

Коментарі

Позначки: , , ,