Зеленський опинився в заручниках у Кремля, – Роман Цимбалюк (ВІДЕО)

Новини 30 Жовтня, 2019 1 496

Скриншот відео

Пообіцявши досягти миру на Донбасі, президент України Володимир Зеленський по суті опинився в заручниках у Кремля.

Адже в реальності припинити війну може тільки той, хто її розв’язав, – Росія. І рішення про це може ухвалити винятково президент країни-агресора Володимир Путін.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на OBOZREVATEL, про це попередив у своєму відеоблозі на YouTube український журналіст Роман Цимбалюк.

“Українська влада потрапляє в заручники до Кремля. Тому що коли у нас в Офісі глави української держави говорять: “Мир! Мир! Мир!”, а забезпечити ми цей стан об’єктивно не можемо (бо ми не нападали на інші країни – ми тільки захищаємося), то хто може дати гарантію, що після відведення військ у тому ж Золотому і Петрівському все припиниться? Тут на все воля президента Російської Федерації. Як він себе поведе – велике-велике питання”, – із побоюванням зазначив він.

Також Цимбалюк нагадав, для чого в принципі Росія розв’язала війну на українському Донбасі. Він наголосив, що пропагандистські гасла про “захист російськомовних” не мають нічого спільного з дійсністю.

“Тут не треба забувати причинно-наслідкові зв’язки: окупували наші російські “друзі” Донбас не просто так, не для захисту якихось російськомовних. На російськомовних їм начхати. Ні, це кривава рана на тілі України і відволікання уваги України і світової спільноти від окупації Криму”, – підсумував журналіст.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,