Зеленський несе відповідальність за всі свої уряди, – Герасимов

Новини 05 Березня, 2020 190
Артур Герасимов. Фото: Прямий.

Артур Герасимов. Фото: Прямий.Артур Герасимов. Фото: Прямий.

«Європейська Солідарність» не буде підтримувати новий Кабінет міністрів і наголошує на тому, що всю відповідальність за дії будь-якого уряду Зеленського має нести особисто президент.

Про це заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов.

«Чи буде «Європейська Солідарність» голосувати за призначення цього уряду – ні. Так само як ми не голосували за призначення уряду Гончарука, бо жодної користі від цієї зміни не буде. Є народна мудрість, кого не притули, але все рівно вийде Зеленський. Саме він несе відповідальність за помилки попереднього уряду і за помилки монобільшості в парламенті, бо в залі сидять 250 Зеленських. І так само він буде нести відповідальність за новий уряд, бо це є уряд Зеленського», – сказав він.

«Різке падіння промисловості, катастрофічне падіння доходів державного бюджету, вбивство українського експортера, крадіжка грошей в українських пенсіонерів, бо саме так треба назвати не зроблену днями індексацію пенсій. Це питання особисто до вас і помилки особисто ваші», – додав політик.

Співголова фракції звернув увагу на те, що, обурюючись на закупівлю електроенергії в Росії, Зеленський забуває, що особисто підписав цей закон.

«Мені було дуже цікаво слухати виступ Володимира Олександровича, особливо в частині, коли він жалівся на закупівлю електроенергії в країни агресора. Ви знаєте – це була не тільки проблема коли «Слуги народу», монобільшість Зеленського в цій залі це голосувала, хоча я особисто попереджав про це ваше керівництво. Але і тоді, коли особисто Зеленський підписав цей закон, а тепер тут жалієтесь», – наголосив Герасимов.

Окрім цього, політик зазначив, що заяви про те, що президент не керує правоохоронними органами, фактично, спростовуються фактами і експертизами плівок Труби.

«Також було дуже цікаво чути, що ви не керуєте правоохоронними структурами. Але вся країна, майже весь світ слухали плівки Вовка, після того вся країна і майже весь світ слухали плавки Труби. І ви знаєте експертизою вже доведено чиї там голоси. Ну цього чорта і дзвінок до Баканова думаю навіть в селах обговорюють. І на останок, Володимир Олександрович, чути критику – це ознака дорослого політика, бо в цій залі розігрується не сценарій «95 кварталу», в цій залі вирішується доля країни. І це не про особисте, а про те від чого залежить доля мільйонів людей», – підкреслив народний депутат.

Коментарі

Позначки: ,