Зеленський несе повну відповідальність за прорахунки своєї команди, – Величкович

Новини 04 Червня, 2020 334

Микола Величкович

Зеленський несе повну відповідальність за прорахунки своєї команди.

Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Микола Величкович в коментарі «Прямому», пише Четверта студія з посиланням на прес-службу “Європейської Солідарності”.

«Сьогодні ми будемо розпочинати збір підписів. Скільки вже людей поставили свої підписи, я не знаю, але завтра ми будемо продовжувати цей процес. Ми вважаємо, що саме Зеленський відповідає за команду, яка зараз при владі і яка здійснює урядові рішення, за прорахунки в керівництві держави, економіці, прорахунки на міжнародній арені – це все відповідальність Зеленського і його команди», – сказав Величкович.

«Європейська Солідарність» не голосувала за кадрові призначення і не буде цього робити. Це повна відповідальність фракції «Слуга народу» і тих, хто їх підтримує. «Європейська Солідарність» як опозиційна політична сила не буде голосувати за кадрові призначення Зеленського», – зауважив депутат.

Він також нагадав, що «Європейська Солідарність» звернулася до Зеленського публічно, щоб у законопроект стосовно страхування лікарів від коронавірусу внесли норму про те, що кожен медик, який захворів, отримав страхову виплату.

«Ми казали, що погоджуємося, щоб він вніс зі своїми зауваженнями цей законопроект і додав пункт про страхування медиків в разі захворювання. Ми будемо голосувати за цей законопроект. Ми чекаємо, що президент дослухається до нашої думки і лікарі, хворі на коронавірус, отримують державну підтримку і фінансову допомогу», – додав Величкович.

Коментарі

Позначки: , , ,