Зеленський несе особисту відповідальність за смерті на передовій, – Федина

Новини 25 Лютого, 2020 1 465
Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Президент України Володимир Зеленський несе особисту відповідальність за смерті на Донбасі, поки заперечує агресію з боку Російської Федерації.

Про це в ефірі Прямого заявила народна депутатка, фракції “Європейська Солідарність” Софія Федина.

“Моя справа, справа Марусі – це є пазли величезного пазлу, який зараз складається. І він вказує на те, що сьогодні переслідують саме ветеранів, волонтерів, діючих військовослужбовців, журналістів і активістів, які не бояться говорити правду, які вимагають, щоб правда була почута, і які здійснюють супротив московській агресії…Сюди додаємо справу Шеремета, де немає жодного доказу наразі, а людей вже оголосили винними. А я наголошу, що Андрій Антоненко, Riffmaster, третій тиждень не має доступу до лікування. Це вже не просто створення шкоди, а це по суті можна розцінювати як тортури”, – заявила Федина.

Політик вважає, що справи фабрикуються проти тих, хто активно бореться з агресією РФ.

“Далі маємо справу Пояркова, справу Романа Ковальова і багатьох інших. І сьогодні чомусь справи фабрикуються саме проти тих, хто п’ять останніх років активно бореться проти московської агресії. І якщо це не так, то, пане президенте Зеленський, зробіть щось. Бо інакше ми всі вважаємо, що ви сьогодні несете особисту відповідальність за вбивства на передовій, заперечуючи факти московської агресії”, – сказала нардепка.

Коментарі

Позначки: ,