Зеленський може стати першим президентом України, який отримає реальний вирок і термін, – нардеп

Новини 20 Квітня, 2021 10 920

Володимир Зеленський. Фото: censor.net

Президент Володимир Зеленський може стати першим президентом України, який отримає реальний вирок суду і тюремний термін.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат депутатська група “Партія “За майбутнє” Антон Поляков, пише “Четверта студія”.

“Моя суб’єктивна думка, що вона (реакція Зеленського на висилання українського дипломата з Росії – ред.) трошки не дотягує до належної. Тобто необхідно було дзеркально відповідати для того, щоб розуміли рівень. Але у нас такого немає і, на жаль, швидше за все, не буде. І я думаю, що, швидше за все, перший президент України, який отримає реальний термін і вирок – це буде Володимир Зеленський”, – сказав Поляков.

На його думку, буде оприлюднено ще чимало цікавих розмов, плівок і всього іншого.

“Тому що те, що відбувається – це не тільки “тарифний геноцид”, який ми побачили минулого тижня. “Ковідний геноцид” – тому що, коли і воїни наші, і лікарі гинуть, і ніяких компенсацій нормальних немає. І затримка по всіх фронтах, по виплатах. І на цьому тлі ще фактично іде здача національних інтересів. Тому що, ви бачите, вони граються і не розуміють, як далі поводитися. Я думаю, це дуже сумно і призведе до певних наслідків. Можливо, допоможе перезавантаження парламенту, позачергові, і імпічмент, якщо вдасться провести цю процедуру”, – додав Поляков.

Коментарі

Позначки: ,