Зеленський має зрозуміти, що загравання з ордою не принесе миру, – Синютка

Новини 18 Лютого, 2020 285
Олег Синютка. Фото "Четверта студія"

Олег Синютка. Фото "Четверта студія"

Загравання з країною-агресором не принесе миру, і президент Зеленський має це усвідомити.

Так прокоментував різке загострення ситуації на Луганщині народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Олег Синютка на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Сьогодні на фронті поблизу Золотого та інших міст Луганської області розпочався наступ російських військ, які спробували захопити наші опорні пункти.

Примітно, що це все відбувається на фоні розповідей Зеленського, як він заглядав в очі Путіна і побачив там бажання закінчити війну, розповідей його прес-секретаря про те, як Зеленський розсмішив Мюнхен, ідіотських ініціатив спільного з патрулювання, платформ єдності від Сивохи та інших відверто зрадницьких ініціатив влади.

Примітно, що це відбувається поблизу Золотого, безпеку якого гарантував Зеленський.

Цікаво, чи цього досить, щоб Зеленський усвідомив, що ніякі відводи української армії з позицій в нових районах не принесуть миру, а принесуть нові витки війни і захоплення українських міст і сіл?

Цікаво, чи цього досить, щоб Зеленський усвідомив, що боронити країну – це тяжка місія і велика відповідальність, це не фільми знімати про те що мир наступить за крок, після відведення військ з Золотого?

Дуже б хотілося, щоб в річницю вбивств на Майдані і в річницю виходу з Дебальцевого нова влада зрозуміла, що ніяке загравання з кремлівською ордою не принесе миру, а тільки тиск, в тому числі міжнародний, тільки побудова і розвиток сильної української держави, де нема місця прислужникам Кремля, дозволить перемогти в цій війні і принесе мир», – пише Олег Синютка.

Коментарі

Позначки: , ,