Зеленський має піти слідом за Гончаруком, – Гончаренко

Новини 04 Березня, 2020 515
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

Криза в економіці, соціальній сфері, безпековій політиці спровокована недолугою політикою Володимира Зеленського, а не урядом Гончарука. І нести відповідальність за всі провали має нести безпосередньо Зеленський – про це з трибуни Верховної Ради наголосив народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко.

«Ми маємо обіцянку кінця епохи бідності, а що ми маємо в результаті – ми маємо заморожені пенсії людей, ми маємо вашу обіцянку, що після 70-ти років нужденні люди не будить сплачувати комунальні тарифи. І де воно?», – запитав Гончаренко.

«Ви обіцяли підвищення пенсій людям старше 80-ти років. Де воно? Навіть індексацію, яку ви по закону мали зробити зараз, ви її не робите. Немає кінця епохи бідності – може тільки для ваших друзів. Ви обіцяли кінець епохи кумівства, куди до речі ваш кум пішов? Де Баканов? Пішов за чортами ганятися, чи за розбійниками? Це ваш друг, сусід і партнер. Ви таких всіх назбирали. І оце ваша епоха кумівства – і ми бачимо, як вона закінчилась», – нагадав Гончаренко.

«Ви обіцяли кінець епохи жадібності, а тепер платите сотні тисяч гривень своїм міністрам, керівникам державних компаній і в конвертах депутатам від «Слуги народу». Це кінець епохи жадібності? Ви обіцяли кінець епохи брехні. Але ви брешете людям», – зазначив народний депутат, звертаючись до Зеленського.

«Ви обіцяли забрати мандант у депутата – ґвалтівника неповнолітньої, якого ви привели у ВР. Хай він зараз напише заяву. Ви багато чого обіцяли людям, але ви набрехали. А що ж насправді закінчилось? Насправді закінчилась епоха нових облич», – наголосив Гончаренко.

«Діти набідокурили і зараз шукають дорослого, хто ж буде розгрібати те що ви накоїли, а розгрібати немає кому. Тому що ніхто навіть не хоче йти у цей уряд. На колінках пишете склад уряду тому що не можете знайти людей, які ризикнуть своєю репутацією. Чому в уряді немає депутатів від Слуги народу?», – звернув увагу Олексій Гончаренко.

«Так, одного вже призначили на Харківщині губернатором, тепер по його округу ганебно програли, свою кандидатку зняли з виборів, бо не можете вийти до людей за кредитом довіри. Це все зробили ви. Прийшла весна – треба саджати, а саджати треба своїх, а цього ви зробити не можете. Тому наберіться мужності – пишіть заяву про відставку і йдіть геть разом з Гончаруком», – резюмував Гончаренко.

Коментарі

Позначки: , ,