Зеленський йде на поступки агресору, – Синютка

Новини 27 Липня, 2020 342

Олег Синютка. Фото 4studio

Влада, замість того, щоб зміцнювати армію і укріплювати міжнародну коаліцію – йде на поступки агресору.

Про це у своєму телеграм-каналі написав народний депутат України Олег Синютка, повідомляє “Четверта студія”.

“Наша мета вибороти мир в Україні. Але ж нам не “какая разніца”, на яких умовах буде цей мир. Ніхто ж не забув про ціну боротьби тривалістю в 6 років.

За даними управління Верховного комісара ООН з прав людини, жертвами війни стали понад 44 тисячі осіб, по обидва боки фронту. В книзі пам’яті полеглих за Україну внесено імена понад 4270 людей (станом на березень 2020). Влада, замість того, щоб зміцнювати армію і укріплювати міжнародну коаліцію – йде на поступки агресорові”, – йдеться у дописі.

Синютка також додав, що Зеленський вже дійшов до телефонних консультацій з Кремлем щодо децентралізації в Україні.

“Що далі? Особливий статус терористичним республікам? Поступки ніколи не приведуть до миру. Це далеко не перше всезагальне перемир’я, але вперше в армії забирають практично всі можливості адекватно реагувати на провокації ворога. Українським військовим заборонено захищатися. Вони знаходяться на передовій. А що, якщо в них знову цілитимуться терористи? Які гарантії? Хто відповідальний?”, – додав нардеп.

За його словами, терористи кожного разу зухвало порушували домовленості.

“Є чітка межа в поняттях: “перемир’я” і “капітуляція”. Тому зараз важливо всім проукраїнським силам об’єднатися і спільно уважно стежити за кожним кроком, кожним словом “переговорників”. Щоб вони, прикриваючись “благими намірами”, не перейшли від обіцянок припинення війни до капітуляції, до зради України і полеглих Героїв. Якби не українське суспільство та опозиція, переконаний, що Зеленський вже давно б «здав» країну на радість агресору”, – переконаний політик.

Коментарі

Позначки: , , ,