Зеленський хоче замести сліди ймовірної зустрічі в Омані, – нардеп

Новини 14 Лютого, 2020 412
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

Телефонна розмова Зеленського з Путіним могла бути організована для узгодження позиції президента України з очільником країни-агресора щодо розслідування “Схем” про імовірну таємну зустріч Зеленського із секретарем Радбезу Росії Миколою Патрушевим в Омані.

Про це написав народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко у Facebook.

“Зеленський і Путін поговорили по телефону і офіційно нібито обговорили виконання домовленостей на Нормандському саміті в Парижі, а також підготовку до наступної зустрічі лідерів «нормандської четвірки». Але в те, що вони обговорювали тільки це, слабо віриться. Особливо в той час, як по всій країні «шумить» скандал про можливу зустріч зе-президента з секретарем Радбезу Росії Миколою Патрушевим Омані в січні. ОП вже заявив, що судитиметься з журналістами програми “Схеми”, які з’ясували цей факт. А Зеленський, мабуть, тут же вирішив будь-яким способом зв’язатися з Путіним, щоб замести сліди”, – повідомив народний депутат.

Також він наголосив, що поїздка Зеленського до Оману несе значну загрозу нацбезпеці враховуючи деталі, які публікують журналісти.

“Історія, яка починалася, як невнесення в декларацію витрат на дорогу відпустку і брехня про (не) офіційний візит, перетворюється на справжню загрозу національній безпеці. І тут вже не до жартів”, – зауважив парламентар.

Коментарі

Позначки: , ,