Зеленський хоче створити «консультаційну ради» з терористами

Новини 13 Березня, 2020 709
Володимир Зеленський. Фото: Прямий.

Володимир Зеленський. Фото: Прямий.

Голова Офісу президенту України Андрій Єрмак заявив, що виконує Мінські домовленості, які дісталися в спадок від попереднього президента, однак саме президенту Зеленському доведеться відповідати за утворення «консультаційної ради» з представниками бойовиків з ОРДЛО.

Про це написав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Ростислав Павленко на своїй сторінці в мережі Facebook.

Депутат зауважив, що голова Офісу президенту України Андрій Єрмак і решта речників влади заговорили про «спадковість Мінських угод».

«Є критична відмінність. За Порошенка визнавався абсолютним принцип «спершу безпека». Припинення вогню, Росія геть – потім говоритимемо про інше», – підкреслив Ростислав Павленко.
«Нинішня влада зайшла з іншого кінця – почала набирати зобов’язань для України без виконання зобов’язання Росією, найперше щодо припинення вогню», – зауважив він.

Ростислав Павленко підкреслив, що в той же час, коли гинуть українські воїни на Донбасі, влада говорить про вибори чи «консультативні органи» з російськими маріонетками.

«Так що це не спадковість. Це зрада, ваша особиста і новопридумана. Не ховайтесь за «папєрєднікав», готуйтесь відповідати за власні дії», – підкреслив представник «Європейської Солідарності».

Коментарі

Позначки: , ,