Зеленський хоче нав’язати українцям дружбу з Росією, – Михайло Косів

Новини 19 Травня, 2020 1 343
Зеленський і Путін. Фото: відкриті джерела.

Зеленський і Путін. Фото: відкриті джерела.

Президент Володимир Зеленський хоче нав’язати українцям дружбу з Росією.

Про це під брифінгу “Основні провали президента за рік перебування на посаді” у Львівському прес-клубі заявив народний депутат України багатьох скликань, журналіст та політичний експерт Михайло Косів, пише Четверта студія.

Тривоги та занепокоєння від часу, коли Зеленський очолив державу, стають дедалі серйозніші.

“Що стосується політичних аспектів, то намагання президента Зеленського нав’язати контакти із Путіним – це нонсенс. Путіну не потрібен мир, не тільки Путіну, але й Москві не потрібен мир з Україною. Москві потрібно, щоб України взагалі не було. Історично так склалось, що Україна є тією територією, з якої Москва починає свою історію та своє існування. Мир з Росією, тим паче на умовах Зеленського є неможливий”, – думає Михайло Косів.

Експерт також додав, що у Зеленського намагались скасувати закон про функціонування української  мови на державному рівні.

“До того ж сьогодні у Зеленського ще хочуть “просунути” закон про подвійне громадянство. А що тоді з людьми, які на державній службі, чи до прикладу, служать у збройних силах, якій державі вони будуть віддані”, – наголосив громадський діяч.

 

Коментарі

Позначки: ,