Зеленський фактично зняв відповідальність з Росії за загибель українських військових, – Геращенко

Новини 07 Червня, 2019 47

Фото: Прямий.

Президент України Володимир Зеленський своїм закликом до РФ відновити контроль за найманцями зняв з Росії відповідальність за загибель двох і поранення вісьмох українських військових.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook перший заступник Верховної Ради України Ірина Геращенко, пише Прямий.

“Це не фейк. Це офіційна сторінка нової АП, куди прийшли боги комунікацій. Президент Зеленський сподівається , що російська сторона відновить свій контроль над підрозділами! Мова йде про контроль над окупаційними військами, і Зеленський сподівається, що РФ не піде геть, не забере свою зброю і техніку з української землі, не виведе своїх найманців , а… ВІДНОВИТЬ СВІЙ КОНТРОЛЬ НАД ПІДРОЗДІЛАМИ. Відкрию “таємницю”- в РФ є повний контроль над так званою “владою” так званих ОРДЛО, й 400 км українського кордону”, – дивується Геращенко.

За її словами, таким чином АП президента України у своєму офіційному повідомлення знімає відповідальність з РФ за вбивство українських солдатів, та сподівається, що РФ відновить свій контроль над незаконними бандформуваннями.

“Р. S. Чекаю спростувань і вибачень, як вони напишуть, що це Порошенко їм написав і підсунув, чи Геращенко ): а що богами комунікацій малося на увазі – чекаємо, що РФ негайно застосує весь свій безумовний вплив на бандформування, озброєнні російською технікою і зброєю, і примусить їх виконувати мінські угоди задля припинення вбивств українців”, – додала віце-спікер парламенту.

Вона також нагадала, що за два тижні президенства Зеленського загинуло 12 українських військовослужбовців.

“Зеленський і телеканали, що зробили його президентом, під час кампанії кричали , що то Порошенку вигідна війна. Я правильно розумію, що тепер вона вигідна Зеленському?”, – підсумувала Геращенко.

Коментарі

Позначки: , , , ,