Зеленський дав вказівку вирішити питання з кондиціонерами у тролейбусах Запоріжжя і не вимагає цього від мера Львова

Новини 19 Липня, 2019 214

Фото: "Львівська мануфактура новин"

Зеленському побідкалися у Запоріжжі – дав меру три місяці. Президент Володимир Зеленський у Запорізькій області вислухав скарги від активістів і чиновників і дав міській владі три місяці на вирішення проблем.

Про це пише «Українська правда».

«Деталі: Громадські активісти Запоріжжя поскаржилися президенту на наркотики, нелегальні ломбарди та гральні заклади.

“Торгівлю наркотиками треба припинити зовсім. Про ігрові автомати та ломбарди ми готуємо великий законопроект”, – заспокоїв Зеленський.

Президент також дізнався про відсутність кондиціонерів у міському транспорті.

“Терміново це зробіть”, – наказав Зеленський, коли почув від мера Запоріжжя Володимира Буряка виправдання, що існує вже програма закупівлі сучасного транспорту.

Зеленському також доповіли про алергічні захворювання від амброзії у жителів Запоріжжя і як у мерії з ними боротимуться.

“15 жовтня ми приїдемо й перевіримо три питання: кондиціонери у тролейбусах, боротьба з наркотиками та питання амброзії”, – пообіцяв президент»,- зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося раніше,  голова Львівської ОДА Маркіян Мальський заявив, що Андрій Садовий  – це той мер, яким пишається Львівщина.

«Дякую Андрію Івановичу за те, що він справді той мер, яким пишається Львівщина. Дякую вам, як львів’янин, за здійснену вами роботу і заохочую всіх до нових успішних проектів», — заявив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

Як  наголошувалося у ЗМІ, «львів’ян маринують у смердючих тролейбусах» без кондиціонерів.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,