Зеленський бреше: епоху бідності він не зможе закінчити ні зараз, ні за рік, ні за п’ять, – Береза

Новини 23 Травня, 2020 462
Володимир Зеленський. Фото: відкриті джерела.

Володимир Зеленський. Фото: відкриті джерела.

Коли Президент Володимир Зеленський говорить на прес-конференції, що зараз не можна закінчити “епоху бідності”, він каже неправду.

Про це ведучому телеканалу “Прямий” Матвію Ганапольському сказав народний депутат VIII скликання Борислав Береза.

– Чи сподобалася мені прес-конференція? Дуже сподобалась. Вона показала, що Зеленський все ще залишається людиною. І це непогано. Але людиною, яка дійсно очарована владою, і влада йому подобається. Більше того, коли Зеленський посеред пресконференції президента України робить туалетну паузу, я хочу сказати відверто: я такого ще не бачив. Це було перфектно, це було інноваційно, але це було без диджиталізації, про яку розповідали раніше.
Коли президент каже, що зараз ми не можемо “кінець епохи бідності”, зараз криза – то він бреше. Бо і через рік, якщо б не було економічної кризи, не було би кінця епохи бідності і за п’ять років. Коли президент розповідає, 5-6 тисяч – це не бідність… Я перед тим подивився, скільки коштує квиток на концерт “Кварталу 95” у жовтні. 3500 гривень. Непогана ціна.

– А причому тут “Квартал”?

– Тому що велика кількість людей з “Кварталу” зараз працює. І, мабуть, він вважає, що люди з “Кварталу” можуть отримувати непогані зарплати, а 3500 гривень – це непогана зарплатня за один квиток. А от 5-6 тисяч гривень – це не бідність? Ну хай пан президент погодиться вижити на 5-6 тисяч, які він буде заробляти. Саме заробляти, а не отримувати з дивідендів… Я кажу, щоб він показав, як за місяць він проживе. Це ж не бідність. Він, його оточення, вся його прислуга… чи “слуги народу”.

 

Коментарі

Позначки: ,