Зеленський боїться української армії, – Порошенко

Новини 24 Серпня, 2020 347
Фото: Петро Порошенко.

Фото: Петро Порошенко.

Через рік на 30-річчя Незалежності має бути парад

Наступного року виповнюється 30 років Незалежності, і в цей день має бути військовий парад. Про це п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив під час виступу на багатотисячному мітингу на Європецській площі, який відбувся після велелюдного Маршу Незалежності, пише Четверта студія.

Порошенко зауважив, що Зеленський боїться української армії, і саме цей страх стоїть за небажанням проводити парад.

«Я розумію, що біля вагону Сердючки йому комфортніше, ніж біля танку.  Там йому не так лячно. Він не розуміє значення параду ні для самих військових, ні для справжніх українців, ні для нашого суспільства», – вважає Порошенко.

«Бо сильні ми не тільки бронею, але й нашим потужним духом перемоги, який ми демонстрували у будемо продовжувати демонструвати. Досить боятися армії! Досить ховатися від неї! Досить приховано зневажати її!  Досить ухилятися від виконання обов’язків Верховного Головнокомандувача!», – закликав п’ятий Президент.

«Усєх бамбіть» не треба. Але наступного року у день тридцятої річниці Незалежності має бути великий військовий парад. З технікою, з авіацією, з найкращими в світі воїнами, з ветеранами, з добровольцями», – переконаний Петро Порошенко.

«Не зробить влада сама – ми придумаємо, як її примусити. Бо дехто в армії не служивб а в армії кажуть кажуть : «Не можеш – навчимо, не хочеш – заставимо», – попередив лідер «Європейської  Солідарності».

Як відомо, сьогодні у центрі Києва відбувся багатотисячний Марш Незалежності, в якому взяли участь десятки тисяч ветеранів, родичів загиблих героїв російсько-української війни, волонтерів, громадських активістів, політиків і громадських діячів.

Коментарі

Позначки: ,