Зеленський боїться Порошенка і заздрить йому, — Княжицький

Новини 20 Червня, 2020 255

Микола Княжицький. Фото 4studio

Чинний глава держави Володимир Зеленський боїться п’ятого президента України Петра Порошенка і заздрить йому.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Микола Княжицький, пише “Четверта студія”.

“Так, це політичні переслідування. Ми справді п’ять років після Майдану мали найдовший час в історії України, коли наша держава ефективно будувалася і українська державність ефективно розбудовувалася. Сталося так, що це відбувалося значною мірою завдяки Порошенку. Також допоміг агресор, змобілізував людей і не розумів, що люди хочуть жити у сильній та незалежній країні. Очевидно, що ми мали на початках після Майдану сильну коаліцію.

І Росія не може цього простити Порошенку. Для Росії він є ворог, який вперше реалізував український проєкт. Ворогом він є також і для Зеленського. Адже Зеленський досі чомусь вважає Порошенка президентом, він досі йому заздрить. Він вже і владу дістав, і нібито все має. Але він не може обійтися без Порошенка, якого він боїться. І він боїться справедливо. Я не знаю іншого президента, який би мав таку велику підтримку серед громадян після того, як програв вибори. У Порошенка є реальний електорат. І тисячі людей, які сьогодні прийшли під суд це показали. Очевидно, що Зеленський цього боїться”, – сказав Княжицький.

Коментарі

Позначки: , ,