Зеленському після нашої з Фединою справи небагато залишилось, вважаю, що його вже хтось зливає, – Маруся Звіробій

Новини 14 Лютого, 2020 6 161

Зустріч з Марусею Звіробій у Львові, 04.02.20, фото 4studio

Справою Павла Шеремета, а також переслідуванням народного депутата від “Європейської Солідарності” Софії Федини та військовослужбовця Олени Самбул (відома також як Маруя Звіробій) хтось підставляє Володимира Зеленського.

Про це заявила сама Маруся Звіробій у програмі “Прямий контакт” на телеканалі “Прямий”, пише “Четверта студія”.

– Якщо президент Зеленський запропонує вам зустрітися, ви підете до нього на зустріч?

Не готова я однозначно відповісти. Оскільки я вже завелась, у мене вже є план “В”, план “С” і мені не цікаво від них відступати. Вони мені подобаються.

– Навіть якщо вони вам запропонують закрити ваші справи? Навіть за таких умов? Уявімо, що запропонують.

Навіть уявляти не буду. Вони не запропонують. На 10-у годину 14 лютого буде суд над Яною Дугарь. А на 11:30 – над Юлією Кузьменко. Так що, хай ідуть в ср*ку. Це офіційна моя відповідь на всі їх примирення. Якщо вони захочуть мою справу закрити – значить ці дві дівчини завтра мають бути випущені. Тоді ми не будемо запускати нашу мєсть джидая.

– Ясно, що це не Зеленський. Це не його розуму справа. Хто це робить з президентом тоді? Ви можете уявити принаймні тих людей, які займаються вашою блискавичною розкруткою?

Я вважаю, що Зеленський все-таки бере тут участь. Саме те, як я бачу його “геніальний розум”, я думаю, що в нього його достатньо якраз для того, щоб обідитись. Це по-перше. По-друге, я є в списках МВС. І, в принципі, якщо вони після “нормандського формату” пообіцяли топити ветеранів, то я туди теж підхожу. А оскільки бубочка обідився, то прям зійшлися зірки. Я це так бачу…
І зараз, поки Зеленський веде себе як ворог українському народу, за ним дуже уважно всі спостерігають. І всі його команди дуже уважно слухають. Він зараз на грані просто. Йому після нашої з Фединою справи вже небагато залишилось. Я взагалі вважаю, що його вже хтось зливає. Тому це очевидно. Справа моя і справа Шеремета настільки штопана… Хтось, ймовірно, планує Зеленського вже поміняти на когось другого.

Коментарі

Позначки: ,