Зеленському нецікава боротьба з коронавірусом, – Геращенко

Новини 02 Листопада, 2020 234

Зеленський у Трускавці, 03.08.19, фото: 4studio

Зеленському і його уряду нецікава боротьба з коронавірусом, бо мільярди, виділені на боротьбу з коронавірусом, вдало «закатуються» в дороги.

Про це співголова фракції «Європейської Солідарності» Ірина Геращенко наголосила під час Погоджувальної ради, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу політсили.

«Зеленському і правлячій партії нецікава боротьба з коронавірусом. Ми перетнули сьогодні бар’єр в 402 тисячі українців, які захворіли на ковід. 7 місяців тому 65 мільярдів було спрямовано саме на боротьбу з ковід, але у нас сьогодні панують серіали «на крові». Виділяються гроші на серіали, які зможуть освоїти тільки зрозумілі люди, за один місяць, який залишився до грудня», – зауважила вона.

«Так само у нас вже гроші онкохворих вкатують в асфальт. Якщо в Росії дурні і дороги, то в Україні інша проблема – дурні займаються дорогами. І в результаті оці дороги вимощені на крові українців. Ви будете нести кримінальну відповідальність за те, що не забезпечили людей киснем і забрали право на життя в тисяч українців, які помирають сьогодні в лікарнях без кисню», – застерігає Ірина Геращенко.

Співголова «Європейської Солідарності» заявила, що фракція вимагає звільнення міністра охорони здоров’я Степанова і всього уряду. «Ми вимагаємо не виклику сюди Степанова, а звільнення Степанова. Так само як і всього уряду, який провалив все, що можна провалити», – сказала вона.

Також народна депутатка звернулась до спікера парламенту негайно розглянути постанову про цільове використання коштів на ковід.

«А від вас, пане Разумков, ми вимагаємо поставити в порядок денний постанову 4299 про цільове використання коштів на ковід, щоб всі кошти були повернуті сюди і не розтринькувалися на невідомо на що», – наголосила вона.

Коментарі

Позначки: , ,