Зеленського викрили у брехні (ВІДЕО)

Новини 01 Квітня, 2021 181

Фото: ФБ/Володимир Зеленський

Обманув своїх виборців, обіцяючи їм швидке економічне зростання – голова КВУ

Президент Володимир Зеленський обманув українських виборців, обіцяючи їм швидке економічне зростання і “кінець епохи бідності”.

Про це в ефірі “Прямого” заявив голова Комітету виборців України Олексій Кошель, пише Четверта студія.

“Говорилось про економічне зростання, про боротьбу з корупцією, інші обіцянки на цьому фоні є другорядними і третьорядними. Оцінюючи президента Зеленського, ми маємо запитувати його в першу чергу за корупцію і за “епоху бідності”. Його виборча компанія велась у форматі шоу-бізнесу і в багатьох виборців фактично обманули. Нам пропонували країну мрій”, – сказав голова КВУ.

Кошель наголосив на необхідності оцінки обіцянок чинної влади, щоб убезпечити себе від популістів.

“Пам’ятаю, виборча програма Зеленського починалась зі слів “не в Україні будуть набирати по оголошеннях на роботу в Польщу, а в Польщі будуть оголошення про роботу в Україні. Можливо, це непоганий жарт, але водночас представник “Слуги народу” Данило Гетманцев заявив, що для того, щоб наздогнати Польщу в економічному сенсі, потрібно близько 30 років. Тобто давались нереальні обіцянки, красиві картинки. Ми маємо оцінювати ці обіцянки, щоб не купуватись на популістські виборчі програми”, – зазначив Кошель.

Коментарі

Позначки: ,