Зеленського просять достроково завершити в Україні 2020 рік

Новини 14 Жовтня, 2020 435

Фото: ФБ/Володимир Зеленський

Президента України Володимира Зеленського просять достроково завершити 2020 рік.

Відповідна петиція з’явилась на сайті Офісу президента ще 11 серпня, пише Четверта студія з посиланням на Прямий.

Автор звернення вважає, що у зв’язку з тим, що 2020 рік видався дуже напруженим і насиченим різними негативними подіями президент має завершити нинішній рік не 1 січня, а достроково.

“2020 став справжньою катастрофою не тільки для України, але і для всього світу. Вже ніхто і не пам’ятає апокаліптичних пожеж в Австралії й ледь не почалася Третьої світової війни, тому що потім почалася справжня катастрофа – пандемія коронавірусу. Додаємо до всесвітнього локдауну ще й всесвітню кризу і зубожіння, пожежу в Чорнобилі, вибух у Бейруті і ще купу жерсті, і робимо висновок, що ми живемо в світі Апокаліпсису, який отруїв життя мільярдам людей по всьому світу”, – пише він.

“У ситуації, що склалася я бачу тільки один вихід – оголосити про закінчення 2020 достроково. Для цього я прошу Вашої допомоги. Завершіть цей рік якомога швидше в будь-які доступні Вам, Верховній Раді чи ще комусь способами – видання наказу, прийняття закону, зміни до Конституції чи іншого НПА, прийняття судового рішення тощо. Але, будь ласка, зробіть це! Ви маєте шанс увійти нарешті в історію не тільки України, але і всього світу, як політик, який ухвалив мудре рішення!”- йдеться у петиції.

Втім, з 11 серпня документ набрала всього лише 95 голосів з необхідних 25 тисяч.

Коментарі

Позначки: