Зеленського не цікавить, чому протестують підприємці, – Южаніна

Новини 13 Жовтня, 2019 93
Ніна Южаніна

Ніна Южаніна

Підписанням законів про РРО президент ліквідує спрощену систему оподаткування.

Про це написала народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Ніна Южаніна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, пише “Четверта студія” з посиланням на телеканал “Прямий”.

“Чесно кажучи, до останнього була переконана, що у знищенні ФОПів зацікавлені лише декілька народних депутатів, які замість мізків озброїлися гаслом “податки повинні сплачувати всі. Але із сьогоднішнього пресмарафону виходить, що і президент не зрозумів, що означатиме зобов’язати кожного підприємця (крім платників єдиного податку першої групи) застосовувати касові апарати, а ще й до того вести складський облік. Він навіть не поцікавився, проти чого виступають підприємці, які вже неодноразово виявляли свою позицію біля Офісу президента”, – написала Южаніна.

Вона зауважила, що Зеленський не прислухався до думки експертів, які проаналізували законопроекти про РРО та “кешбеки”.

“Заїжджена фраза “коли компанії не захотіли платити нормально податки, вийти з тіні, вони придумали, що будуть оформлювати все на ФОПи” свідчить тільки про одне: президент навіть не намагався дослухатися до експертів, які розібралися в усіх підводних каменях законопроектів про РРО і кешбеки і прагнули донести свою думку до влади. Наголошую: підписанням цих законів пан Зеленський ліквідує спрощену систему оподаткування як таку!”, – зазначила Южаніна.

Коментарі

Позначки: , ,