Збірна України залишила високі шанси на друге місце у відбірковій групі ЧС-2022

Новини 14 Вересня, 2021 269

Photo by Stanislav Vedmid/DeFodi Images via Getty Images)

Футбольна збірна України, незважаючи на відсутність перемог у кваліфікаційній кампанії до ЧС-2022 у Катарі, все ще залишає за собою непогані шанси потрапити на «мундіаль».

Підопічні Олександра Петракова у двох вересневих матчах відбору – проти Казахстану та Франції, так і не зуміли здобути першу перемогу у кампанії, додавши до трьох попередніх нічиїх у кваліфікації ще дві «мирові» з рахунками 2:2 та 1:1 відповідно.

Втім, незважаючи на відсутність «вікторій» у відбірковому циклі, українська команда залишає за собою реальні шанси вийти з групи, хоч і не з першого місця, а з другого. Про це свідчать котирування на те, що саме «Жовто-сині» фінішують на другій сходинці, які пропонує своїм користувачам сайт Melbet – відомої беттинг-компанії з широким вибором позицій для парі на футбол. Наразі вірогідність того, що Україна фінішує другою, на думку аналітиків, більше 55%. І це вище, ані у головних конкурентів – Фінляндії (36%) та Боснії і Герцеговини (20%).

Звісно, претендувати на першу сходинку в групі «D», в якій лідерство захопив чинний чемпіон планети – команда Франції, українцям буде нелегко. І для тих любителів футболу, які планують відіграти бонуси Melbet, які можна отримати за різноманітні досягнення в процесі гри, саме на розв’язці турнірної боротьби і цій кваліфікаційній «п’ятірці», більш надійним варіантом буде ставка саме на успіх французів. Їм експерти віддають більше 90% шансів посісти підсумкове перше місце.

Але нагадаємо, що квиток на «мундіаль» в Катар може отримати не лише переможець групи, в якій грає збірна України, але і друга команда за підсумками кампанії. Для того, щоб потрапити до списку 32-х найсильніших національних команд планети, посівши друге місце і «п’ятірці», доведеться потім ще подолати двох суперників у стикових матчах з представниками інших відбіркових груп.

Варто нагадати також календар матчів збірної України, які команді ще залишилося провести у поточній кваліфікації. Вже у жовтні «Жовто-сині» зіграють на виїзді проти Фінляндії (9-го числа), а потім – приймуть дома Боснію та Герцеговину (12-го жовтня). Завершить відбірковий цикл команда Олександра Петракова 16-го листопада виїзною грою проти боснійців.

Коментарі

Позначки: