Заява про 300% надбавки лікарям стала таким самим анекдотом, як і чотири тисячі доларів учителям, – Порошенко

Новини 07 Травня, 2020 407

Скриншот ФБ/Петро Порошенко

Верховна Рада має проголосувати за пропозицію “Європейської Солідарності” про страхування не лише тих медиків, які захворіли на коронавірусу, але й тих, хто віддав життя у боротьбі з COVID-19.

Про це з трибуни парламенту заявив п’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко, трансляцію вів “Прямий”.

“300% надбавка лікарям стала таким самим анекдотом, як і чотири тисячі доларів учителям. Але зараз кожен п’ятий інфікований – це лікар. І це один з найбільших у світі показників. Лише за вчора захворіли 109 медиків, бо влада дилетантів не подбала про захист медичного персоналу України.

Кільки тижнів “Слуги” саботували нашу позицію про захист лікарів. Але коли більшість депутатів виступили за проведення позачергового засідання, монобільшість цинічно визнала, що їм потрібні “політичні дивіденди”. Заберіть ці “дивіденди” собі, але проголосуйте за нашу пропозицію забезпечити і тих лікарів, хто, на жаль, віддав життя, і тих, хто захворів на коронавірус. Подбайте про себе, бо вас не буде кому лікувати”, – наголосив Порошенко.

Коментарі

Позначки: , ,