Завтра власники львівських алкогольних МАФів вийдуть на пікет

Новини 13 Травня, 2019 123

У Львові масово зачиняються МАФи, які торгують алкоголем.

Про це пише Форпост.

Тому завтра, 14 травня, о 8.30 під стінами Львівського окружного адміністративного суду (вул.Чоловського, 2) відбудеться мирна акція протесту підприємців Львова проти свавілля місцевої влади, кажуть підприємці. Вони Львова хочуть привернути увагу громадськості до проблеми обмеження їхніх прав Ухвалою N4803 від 4 квітня 2019 року “Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом у тимчасових спорудах”.

“Львівська міська рада фактично позбавляє з 1 травня 2019 р.підприємців здійснювати таку діяльність, незважаючи на наявність у них Ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями. Підприємці Львова зовсім не проти заборони продажу алкоголю у Львові. Підприємці проти свавілля місцевої влади, що діє в інтересах великиз торгівельних мереж (супермаркетів). Якщо заборона існує, то вона повинна стосуватися усіх без виключення суб’єктів господарювання. А насправді виглядає так, що у Львові боряться не з окремим видом діяльності, а з малим і середнім бізнесом, і з малими архітектурними формами. І це відбувається на тлі постійного піару окремих можновладців про підтримку малого і середнього бізнесу і про створення нових робочих місць. А фактично відбувається блокування ведення господарської діяльності малим і середнім бізнесом.

Підприємці Львова виступають за рівні права і можливості усіх суб’єктів господарювання, за справедливість і порядок, за чесність і прозорість.Ми проти незаконних ухвал, проти поділу на багатих і бідних, проти монополії великого бізнесу”, – кажуть власники кіосків.

Коментарі

Позначки: , , ,