Завтра у Львові попрощаються із 12-річним хлопцем, який загинув на водоспаді

Новини 03 Червня, 2021 4 990
Завтра у Львові попрощаються із 12-річним хлопцем, який на водоспаді. Фото з відкритих джерел

Завтра у Львові попрощаються із 12-річним хлопцем, який загинув на водоспаді Фото з відкритих джерел

Сьогодні ввечері відбудеться парастас, а завтра – похорон

Сьогодні, 3 червня, о 20.00 год, у капличці храму Благовіщення Пресвятої Діви Марії, що на вул. Пасічній, 83, відбудеться парастас за 12-річним учнем 6-го класу львівської школи №82, який трагічно загинув 2 червня під час екскурсії на водоспаді Кам’янка.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Твоє місто, про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила мама хлопця Юліана Прадєд.

У п’ятницю, 4 червня, хлопця поховають. Прощання та чин похорону відбудеться у тому ж Храмі Благовіщення на вулиці Пасічній, а поховають школяра на Голосківському кладовищі.

Відомо, що якраз день перед загибеллю в родині відсвяткували його день народження. Хлопцеві виповнилося 12 років.

Нагадаємо, учора, 2 червня, під час екскурсії на водоспад Кам’янка, що на Львівщині, загинув 12-річний учень 6-го класу школи №82. За даними рятувальників, випадок стався об 11:56. Як стало відомо, хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він послизнувся і впав у воду. Службу порятунку повідомили про те, що дитина тоне. Пожежно-рятувальні відділення бензопилою розрізали дерево, за яке зачепився хлопчик. Школяра витягнули мотузками і передали медикам, але медики констатували смерть.

Вчителі та батьки надавали учневі допомогу, після того як він упав, і його витягнули із води до приїзду швидкої. Через трагедію класна керівничка отримала серцевий напад, її госпіталізували у Сколівську районну лікарню, також госпіталізували до медзакладу вчителя, який рятуючи хлопчику життя, наковтався води та отримав переохолодження. Класна керівничка досі перебуває у реанімації.

Коментарі

Позначки: , ,