Завтра під Печерським судом маємо показати Зеленському, що не допустимо політичних репресій, – Софія Федина

Новини 07 Липня, 2020 1 315
Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Продовжуючи політичні переслідування опозиції, президент Зеленський лише втрачає свій рейтинг та підтримку навіть своїх прихильників. Про це сказала народна депутатка фракції «Європейська Солідарність» Софія Федина в інтерв’ю журналістам, пише Четверта студія.

«Я наголошу – в особі Петра Порошенка сьогодні переслідують усіх українців, усіх людей, які мають позицію, і які хочуть захищати правову українську державу», – підкреслила вона.

Депутатка закликала у середу всіх, кому небайдужа Україна та збереження демократичної, правової держави, прийти під Печерський суд та висловити протест проти політичних репресій та переслідувань опозиції.

«В реаліях тотальної розбудови НКВДистської держави, яку будує президент Зеленський, ми не можемо передбачати, яким буде рішення суду. Особливо важко надіятися на дійсно правове рішення. Але мені чомусь здається, що чим активніше українці своїм виходом, своїми заявами постулюють себе на захист правової української держави, тим більше мотивації у президента Зеленського припиняти політичні репресії», – наголосила представниця «Європейської Солідарності».

«Мені особисто хотілося б наголосити, що всі ці політичні репресії проти Порошенка, мене, Марусі Звіробій, Омеляна, В’ятровича, Пояркова, Кузьменко, Дугарь, Ріфмастера і багатьох інших – це все те, що вбиває рейтинг президента Зеленського», – також зауважила Софія Федина.

«Це те, що його показує як малолітнього диктатора, якому хочеться бавитися у велику і сильну потугу. А насправді всього цього не існує. І якщо президент Зеленський хоче втримати хоча б частинку поваги українців, які за нього голосували, він мав би стати рупором того, що політичні репресії не мають місця в нашій державі», – додала депутатка.

Коментарі

Позначки: , ,