Завтра Львів прощатиметься з Героєм Андрієм Балаєм

Новини 27 Вересня, 2022 312

У Андрія Балая залишилися мама, брат, тітки та двоюрідні сестри

Завтра, 28 вересня, Львів попрощається з Андрієм Балаєм, який загинув у бою з російськими окупантами. Чин похорону розпочнеться об 11.00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Об 11.00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, об 11.30 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Біографічна довідка Героя 

Завтра Львів прощатиметься з Героєм Андрієм Балаєм

Андрій Балай (06.12.1995-04.04.2022). Львів’янин.

Навчався у Ліцеї №80 Львівської міської ради. Змалку захоплювався футболом, був активним прихильником футбольного клубу «Карпати».

Закінчив державний навчальний заклад «Львівське вище професійне політехнічне училище». Після завершення навчання працював оператором у товаристві з обмеженою відповідальністю «Перша приватна броварня».

У 2015 році проходив строкову військову службу у лавах Національної гвардії. Після повернення працював у будівельній сфері.

Із першого дня повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на війну. Захищав Батьківщину у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на території Луганської області.

У Андрія Балая залишилися мама, брат, тітки та двоюрідні сестри.

Коментарі

Позначки: