Завдяки прокурорам майже 200 тис грн застави стягнуто в дохід держави

Новини 31 Серпня, 2022 126

Львівський апеляцій суд залишив без змін ухвалу щодо арешту майна Віктора Медведчука

На розгляді Миколаївського районного суду перебуває обвинувальний акт стосовно раніше судимого 43-річного місцевого жителя, якого обвинувачують у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті наркотичного засобу, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише Четверта студія.

Рішенням суду чоловікову обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, із можливістю внесення застави в розмірі майже 200 тис грн, яку останнім внесено.

Однак, у зв’язку із неодноразовим грубим порушенням обвинуваченим умов попереднього запобіжного заходу у вигляді застави, прокурорами Миколаївського відділу Стрийської окружної прокуратури до суду подано клопотання про звернення застави у дохід держави та обрання останньому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке задоволено та кошти стягнуто в дохід держави.

Судовий розгляд триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,