Заступника голови МВС Гогілашвілі звільнили

Новини 13 Грудня, 2021 144

Заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі після його скандальної поведінки з правоохоронцями на в’їзді до Донецької області звільнено.

Про це пише Четверта студія з посиланням на УП.

Рішення про звільнення ухвалили на рівні Кабінету міністрів на підставі заяви самого чиновника.

“Звільнити Гогілашвілі Олександра Генріховича з посади заступника міністра внутрішніх справ України за власним бажанням”, – йдеться у повідомленні.

Дружина Гогілашвілі – Марія Левченко – є особистим помічником президента Володимира Зеленського, а в самого Гогілішвілі є паспорт громадянина Росії.

11 грудня стало відомо, що заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на в’їзді в Донецьку область через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський ініціював проведення дисциплінарного провадження щодо цього випадку та запропонував уряду відсторонити Гогілашвілі від займаної посади на час провадження.

Гогілашвілі вибачився “за свою зайву емоційність” і пообіцяв сприяти проведенню розслідування інциденту на блокпості в зоні ООС.

Президент Володимир Зеленський попросив міністра внутрішніх справ і Кабмін звільнити Олександра Гогілашвілі через інцидент.

Після резонансного відео зі скандалом на блокпосту на сході рядові працівники поліції передали журналісту УП відеозапис суперечки Гогілашвілі з патрульними поліцейськими у Києві.

Коментарі

Позначки: