Заступник міністра внутрішніх справ Гогілашвілі має написати заяву на звільнення, – Цимбалюк (ВІДЕО)

Новини 12 Грудня, 2021 611

“Але чомусь в мене переконання в тому, що будуть покарані хлопці-поліцейські, які й перевіряли авто на блокпосту”

Заступник міністра внутрішніх справ України Олександр Гогілашвілі має написати заяву на звільнення.

Про це заявив народний депутат України від ВО “Батьківщина” Михайло Цимбалюк у ефірі одного із телеканалів, пише Четверта студія.

Напередодні між ним та поліцейськими на блокпосту у Краматорську стався конфлікт. Гогілашвілі не пропустили через блокпост правоохоронці, а вимагали зупинитися та надати документи. Коли один поліцейський проговорився, що просто не впізнав заступника голови МВС, почався скандал.

Після того, як відео конфлікту потрапило до мережі, глава МВС Денис Монастирський ініціював дисциплінарне розслідування випадку та подав Кабміну відповідне прохання.

“Рівень спілкування заступника міністра МВС зі своїми підлеглими – це хамство вищого рівня. Цей випадок – наслідок проблем у двох напрямках. Перша – результат недбалої реформи правоохоронної системи. А друга – підлеглі насправді не повинні знати в обличчя тих, хто перетинає блокпости – чи то чиновники вищого рівня, чи то місцеві посадовці.

Якщо не поважають керівництво МВС, то де б не висіли їхні портрети – результату від того не буде.

В ідеалі у цьому випадку заступник міністра МВС мав би написати заяву на звільнення, але чомусь в мене переконання в тому, що будуть покарані хлопці-поліцейські, які й перевіряли авто на блокпосту”, – заявив Цимбалюк.

Коментарі

Позначки: , ,