Зараз якраз час п*здіти цілий день і жерти шаурму, – Соколова прокоментувала групову зустріч Зеленського з журналістами

Новини 09 Жовтня, 2019 761
Яніна Соколова. Фото: відкриті джерела.

Яніна Соколова. Фото: відкриті джерела.

Журналіст Яніна Соколова порівняла групову зустріч журналістів з президентом Володимиром Зеленським із здачею аналізів. Про це Соколова пише на сторінці у Фейсбуці.

“Коли була у дев’ятому класі, нас колективно, групою по 7-10 людей водили здавати сечу до запорізької лікарні. Я це діло не дуже любила. По-перше нести сечу у майонезній банці, яка мала всі шанси позбутися кришки, у кишені було чревато. По-друге публічна демонстрація артефакту 7-10 однокласникам, та і інерційний аналіз кольору їхніх екскрементів, наводив на мене тугу. Я вважала це принизливим. А тому туди просто не ходила” , – йдеться у дописі.

Завтра сподіваюся сечі не буде(але це не точно), втім прес-секретар Президента Юлія Мендель у притаманній їй підлітково-креативній манері запросила до спілкування журналістів з главою держави на фудмаркет. Хто не знає що таке фудмаркет, поясню. На Арсенальній в ангарі зробили фестиваль їдла, всі їдять і п*здять. Пускати до хана( тобто до Володимира Олександровича) будуть групою по 7-10 людей. Просять акредитуватися, щоб визначити порядок формування груп.

Я з дитинства не люблю колективного аналізу, тому в ангар не піду. Але пропоную наступного разу… в сауну, туди точно прийду.

І не одна. З групою хлопців у камуфляжі із Золотого.

Зараз якраз час п*здіти цілий день і жерти шаурму.

Смачного всім, хто піде!

Коментарі

Позначки: , , ,