Запроваджувати локдаун вже пізно, – Ігор Самардак

Новини 23 Грудня, 2020 1 273

Влада президента Володимира Зеленського за 9 місяців навіть не змогла мінімізувати поширення коронавірусної інфекції. З кожним днем кількість хворих збільшується, а ліжкомісць в країні стає все менші і менше.

Про це на своїй сторінці у Фейбуці написав депутат Яворівської районної ради від фракції “Європейська Солідарність” Ігор Самардак, повідомляє “Четверта студія”.

За його словами, влада Зеленського витратила нуль гривень з коронавірусного Фонду на обладнання для приймальних відділень опорних лікарень.

“У травні усміхнений Зеленський з екранів телевізорів назвав себе “майстром” боротьби з COVID-19. Тоді за добу фіксували понад тисячу інфікувань, і українці ще не знали, що на закупівлю апаратів штучної вентиляції легенів не піде жодної гривні. Так само нуль гривень витрачено з коронавірусного Фонду на обладнання для приймальних відділень опорних лікарень”, – наголошує депутат.

Ігор Самардак також додав, що запроваджувати тотальний карантин на початку січня вже пізно.

“Сьогодні ж влада хоче запровадити локдаун, у час новорічно-різдвяних свят. Але тотальний карантин вводити пізно: він не передбачає збільшення ліжок для хворих, чи масову вакцинації. Натомість “запертя” остаточно заведе бізнес у глибоку економічну кризу. І весною українські підприємці втечуть збирати полуницю до Польщі”, – переконаний лідер “ЄС” на Яворівщині.

Самардак розповів, що Україна планує протестувати лише 2,1 млн осіб.

“Не “світить” українцям і масова вакцинація. Україна наразі має можливість придбати вакцин від коронавірусу для 2,1 млн осіб, що становить лише 5% від усього населення, – свідчать дані видання Bloomberg. У порівнянні країни-сусіди анонсують масову вакцинацію громадян. Так, Польща планує закупити вакцини для 175% населення, а Словаччина – 172%. А ми надалі “пасемо задніх””, – додав політик.

Депутат наголосив, що у 2021 році рейтинг президента Володимире Зеленського стрімко падатиме.

“Через відсутність плану дій падіння, рейтингу президента Зеленського – неминуче. Враховуючи некомпетентність Зеленського і його команди, рівень довіру українців до актора, який грає роль президента з нового року буде дорівнювати 0%”, – переконаний Ігор Самардак.

Влада президента Володимира Зеленського за 9 місяців навіть не змогла мінімізувати поширення коронавірусної інфекції….

Опубліковано Ігор Самардак Середа, 23 грудня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,