Запровадження економічного паспорту несе загрозу для економіки держави, – Михайло Цимбалюк

Новини 24 Січня, 2022 86
Михайло ЦИМБАЛЮК

Михайло ЦИМБАЛЮК

Запровадження економічного паспорту несе загрозу для економіки держави.

Про це заявив народний депутат України від ВО “Батьківщина” Михайло Цимбалюк, пише Четверта студія.

“Вже завтра народні депутати України зберуться під куполом Верховної Ради України. Понад місяць обранці працювали в округах та комітетах, але на сесійні засідання не збиралися. Навіть попри те, що насправді така необхідність була неодноразово – тим більше у парламентсько-президентській республіці.

Насамперед цього тижня парламент мав би дати свою оцінку можливій агресії щодо України збоку Російської Федерації і напрацювати реальний план того, аби унеможливити вторгнення агресора на територію нашої країни. Окрім того, суспільство вимагає відповідей на питання – як держава допомагатиме підприємцям через захмарні ціни на газ”, – написав Цимбалюк.

За його словами, натомість у порядку денному сесії на цей тиждень реально необхідних країні законопроектів не знаходимо, практично усі несуть популістичний характер.

До прикладу, в четвер Рада має намір розглянути пакет президентських Законопроектів, які стосують впровадження економічного паспорта.

“Ідея загалом цікава, але в такому вигляді, як пропонують на Банковій, вона несе загрозу загалом усій українській економіці”, – думає Цимбалюк.

Коментарі

Позначки: , ,