Запрошують батьки Кузьми: у Львові відбудеться фестиваль до 55-річчя Скрябіна

Новини 08 Серпня, 2023 137

Провести незабутній літній день з чудовою музикою в улюблених виконаннях. 17 серпня, у день народження легендарного артиста, батьки Андрія Кузьменка та концертна агенція VINIL запрошують на фестиваль «Шампанські очі», який відбудеться у Львові на !FESTrepublic.

Про це пише Четверта студія.

Кузьма Скрябін – один з найяскравіших та незабутніх українських музикантів. Талановитий артист залишив свій слід в історії української музики. Він завжди вражав своєю силою та енергією на сцені, а також писав пісні, які стали шалено популярними серед публіки, та вмів передати через них важливі ідеї та почуття.

«Кузьма Скрябін був не тільки музикантом, а й завжди вірив у свої ідеали та боровся за їхню реалізацію. Його творчість не має строку дії, а його пісні актуальні та зворушливі і досі.

Назва “Шампанські очі” у всіх на слуху, адже концерти, які започаткували батьки Кузьми разом з VINIL Concert Agency, відбувалися вже двічі, а цьогоріч концерт вперше пройде у форматі фестивалю. Це буде особлива дата, адже у 2023-му Кузьма святкував би свій ювілей – 55 років», – діляться спогадами організатори.

Фестиваль «Шампанські очі» об’єднає на одній сцені найвідоміших українських зірок, серед яких: Олександр Пономарьов, Ірина Білик, Тарас Тополя, Михайло Хома, Pianoбой, Арсен Мірзоян, DILYA, Lizgunova, Ivan NAVI та інші популярні виконавці. Вони заспівають найкращі пісні Скрябіна.

«Кумир для мільйонів, символ епохи, але водночас простий і свій чувак для кожного! Його пісні стали народними і співаються серцем і душею мільйонами українців по всьому світу! І для нас він завжди живий, поки лунають його хіти! Не пропустіть найзірковішу подію літа!» – запрошує на подію VINIL Concert Agency.

Квитки вже у продажу.

Концерти до дня народження Кузьми Скрябіна відбудуться також в інших українських містах:

19.08 – Київ;

20.08 – Одеса.

Організатори пропонують також переглянути aftermovie з попередніх концертів «Шампанські очі»:

 

Коментарі

Позначки: , ,