Замула прокоментувала можливий перехід на роботу у Львівську ОВА

Новини 09 Березня, 2024 152

Христина Замула Фото: ФБ/Ю.Холод

«Я особисто написала заяву до Кабміну, щоб мене звільнив з посади голови Львівської РВА»

Христина Замула працюватиме заступницею голови Львівської ОВА, але з яких питань — має визначити голова адміністрації Максим Козицький

У Львівській районній військовій адміністрації – кадрові ротації. Кабмін погодив звільнення голови цієї адміністрації 39-річної Христини Замули, яка очолювала цю структуру з лютого 2021 року. Цим же рішенням Кабмін дав добро на призначення Христини Замули заступницею голови Львівської ОВА. За які питання відповідатиме Христина Замула?

Про це пише Четверта студія з посиланням на газету “Високий замок”.

«Наразі я працюю на посаді голови Львівської районної військової адміністрації, рішення про призначення мене на посаду заступницею голови Львівської ОВА ще має прийняти Максим Козицький. Кабмін дав своє погодження на призначення, але це ще не є призначення… Я особисто написала заяву до Кабміну, щоб мене звільнив з посади голови Львівської РДА».

Христина Замула вирішила не оприлюднювати причину, яка змусила її покинути Львівську районну військову адміністрацію, щоб просунутися кар’єрними сходами.

«Давайте мене спочатку призначать на посаду! Нехай мене керівник Львівської ОВА призначить на посаду, якщо вважатиме за потрібне, визначить напрямки моєї роботи, які вважатиме за потрібне», — наголосила Замула.

До призначення головою Львівської РВА Христина Замула трохи понад два роки очолювана Кам’янка-Бузьку РДА. Вона є донькою 68-річного Петра Замули, який очолював Кам’янка-Бузьку РДА у 2010−2014 роках та був звільнений у 2019 році.

Зараз Максим Козицький має чотири заступники та одного керівника апарату ОВА, який зокрема відповідає за систему «Шлях». У Львівській ОВА «ВЗ» сказали, що точна інформація про кадрові зміни серед заступників може бути з 11 березня

Коментарі

Позначки: , ,