Замість діалогу з людьми влада обрала шлях переслідувань, – Рябошапка (ВІДЕО)

Новини 01 Квітня, 2021 746
Нардеп від "Слуги народу" відбував термін за зґвалтування, - Рябошапка

Нардеп від "Слуги народу" відбував термін за зґвалтування, - Рябошапка

Реакція влади на протести 20 березня під Офісом президента була занадто жорсткою і неадекватною, замість діалогу з людьми вище керівництво країни обрало шлях репресій.

Про це в ефірі “Прямого” заявив генеральний прокурор України (2019-2020) Руслан Рябошапка, пише Четверта студія.

“Проблема влади була в тому, що вона не пішла на діалог з людьми. Влада не хотіла їх тоді почути. Я думаю, що якби цей діалог був би, то не було протесту останнього під Офісом президента, який завершився розбитими вікнами, розбитими дверима і написами на Офісі президента. Замість цього влада обрала інший варіант дій – репресивний. На мою думку, суспільна небезпека того, що люди вчинили, і це було дійсно свого роду вандалізмом, але реакція була занадто жорсткою і не зовсім адекватною в цьому випадку”, – сказав колишній генпрокурор.

Рябошапка також зауважив, що замість проведення судової реформи в Офісі Зеленського займаються переслідуванням активістів, яких не влаштовує політика чинної влади.

“Замість того, щоб поговорити з людьми, проводити реальну судову реформу і пояснити людям, як президент буде цю реформу робити, обрали шлях переслідування. Очевидно, що в людей такий аргумент не викличе підтримки та переконання в тому, що президент дійсно хоче зробити справедливі суди в країні”, – зазначив колишній генпрокурор.

Коментарі

Позначки: