Замінити водійське посвідчення тепер можна у центрі Львова

Новини 17 Листопада, 2017 1 045

Ілюстративне фото

У центрі надання адміністративних послуг запрацював сервісний центр МВС

З 17 листопада на вул. Левицького, 67 громадянам надаватимуть послуги заміни посвідчення водія, видачі довідки про відсутність судимостей, а також консультуватимуть з усіх послуг сервісних центрів відомства, – повідомляють у прес-службі сервісного центрі МВС.

Реалізація проекту стала можлива завдяки співпраці сервісних центрів МВС з Львівською міською радою. Перевагою такої співпраці є зручне місце розташування та можливість отримання розширеного спектру державних послуг на одній території.

Нагадуємо, що у Львові також працює сучасний сервісний центр МВС за адресою вул. Данила Апостола, 11. Тут можна отримати та замінити посвідчення водія, зареєструвати, перереєструвати та зняти з обліку транспортний засіб. Також працює екзаменаційний клас для складання іспитів зі знань правил дорожнього руху.

Отримати консультації та додаткову інформацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна телефоном (044) 290-19-88, а також на офіційній сторінці в Фейсбук, скористатися онлайн-сервісами – на сайті hsc.gov.ua

 

Коментарі

Позначки: ,