Залужний не жертва, він загрався, тому і питання звільнення стоїть дуже жорстко

Новини 05 Лютого, 2024 142

Ще кілька слів про можливе звільнення Залужного

Телеграм-канал “Політичний треш” оприлюднив ще кілька слів про можливе звільнення Залужного. 

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення каналу.

1. Як ми писали тиждень тому, інформація не була фейком. Бо фейк – це вигадана інформація, а Зеленський Залужного планує звільнити (що він вперше підтвердив італійському медіа).

2. Питання звільнення Залужного вже давно питання часу. Нас до цього готують. Інформаційно. Саме тому минулого тижня і була проведена ІПСО зі зливом.

3. Звільнення Залужного – це не порохоботська тема. Вони у цій ситуації – корисні ідіоти, яких юзають, щоб максимально спокійно досягнути бажаного результату. Їх також юзає той, з кого вони і зліпили альтернативу Зеленському, хоча він цього не хотів.

4. Залужний не жертва в цій ситуації, як багато хто намагається це подати, він загрався, тому і питання звільнення стоїть дуже жорстко. Можемо помилятися, але останньою краплею в переповненій чаші став захист дисертації. І байдуже в якому виші. Це була максимально тупа ситуація, яку не зрозумів ніхто – навіть порохоботи.

5. Чому Залужний був таким важливим для Порошенка? Бо він реально міг перемогти Зеленського на президентських виборах і повернути у владу навічнозбитого Порошенка – на посаду Прем’єр-міністра. А тоді через парламент можна було перетворити Україну на парламентську республіку, позбувшись посади Президента в Конституції.

6. Звільнення Залужного (і автоматично Шаптали) – це лише перша серія сценарію. Якщо вона пройде без ексцесів (а для цього і продумувалась ціла ІПСО), то нас чекає більш захоплива друга серія (що теж підтвердив Зеленський) – призначення Єрмака прем’єр-міністром замість Шмигаля (про це поки що Зеленський боїться комунікувати).

7. Якщо нас дійсно готують до цьогорічних мирних перемовин (про що теж багато хто пише), то Єрмак хоче, щоб саме його підпис стояв під документом, який має припинити (невідомо тільки чи назавжди) війну.

8. А вже тоді буде і третя серія – побудова нової вертикалі.

Але це вже зовсім інша історія. Спочатку треба “пережити” першу серію”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,