Захист узбережжя від десантників: біля окупованого Криму пройшли військові навчання (ВІДЕО)

Новини 02 Червня, 2021 349

Україна відновила роботу КПВВ на межі із Кримом

Підрозділи операції Об’єднаних сил ЗСУ біля адмінкордону з Кримом відпрацювали захист морського узбережжя від висадки ворожого десанту.

Про це повідомляє пресслужба командування ООС у Facebook, пише Четверта студія.

“Наземний, повітряний і морський компоненти угруповання військ, підпорядковані командуванню Об’єднаних сил ЗСУ, під час тренування відпрацювали питання взаємодії в ході ведення бою і швидкої зміни обстановки”, – йдеться в повідомленні.

За легендою навчань, підрозділи розвідки за кілька десятків кілометрів від узбережжя виявили корабельно-катерну групу умовного противника, що наближається до місць висадки морського десанту.

За сигналом тривоги були підняті всі необхідні сили та засоби. На місці військові визначили точні координати кораблів і катерів для нанесення вогневого ураження.

Повідомляється, що перший удар умовному противнику завдали екіпажі вертольотів, які послідовно завдали вогневе ураження кораблям ворожого десанту і створили сприятливі умови підрозділам десантно-штурмових військ за підтримки бронетранспортерів зайняти оборону вздовж берегової смуги.

Тактико-спеціальні навчання завершилися діями малих броньованих артилерійських катерів.

Нагадаємо, українські десантники 13-го окремого десантно-штурмового батальйону ім. Героя України полковника Тараса Сенюка 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ взяли участь у багатонаціональних військових навчаннях Saber Guardian-2021, які розпочалися в Угорщині.

31 травня Служба безпеки України провела антитерористичні тактико-спеціальні навчання в районі проведення Операції об’єднаних сил.

Коментарі

Позначки: