Задорожний готує судовий позов про захист честі, гідності та ділової репутації

Новини 19 Липня, 2019 201

Фото: "Медіа Дрогобиччина"

Виборчий штаб кандидата у народні депутати Михайла Задорожного оприлюднив звернення до виборців Дрогобича, Дрогобицького району, Борислава, Трускавця і Стебника. Про це повідомляють місцеві медіа.

“Звертаємося до Вас із застереженням: не вірте неправдивій інформації та наклепам щодо діяльності кандидата Михайла Задорожного, які розповсюджуються у трьох поспіль номерах спецвипуску газети «Вільне слово». До цієї газети має відношення один із кандидатів у виборчому окрузі №121. Поширенням усілякої неправдивої інформації він намагається вплинути на симпатії виборців, котрі підтримують висуванця партії «Європейська Солідарність» Михайла Задорожного. Адже за даними соціологічних досліджень, на сьогодні він є лідером виборчих перегонів на Дрогобиччині.

Очевидно, конкурент М.Задорожного прагне будь-якою ціною потрапити до парламенту, щоб отримати депутатську недоторканість та уникнути відповідальності за порушення законодавства України під час перебування на високій державній посаді у Києві. Саме тому у виборчій кампанії він не гребує брудними технологіями щодо своїх конкурентів.
За наклеп депутат Львівської обласної ради, кандидат у народні депутати Михайло Задорожний готує судовий позов до газети «Вільне Слово» про захист честі, гідності та ділової репутації. Кошти, отримані як моральну компенсацію, будуть скеровані на благодійність.

Шановні земляки!

Закликаємо Вас не вірити «чорному піару», сподіваємося на Вашу мудрість і розважливість у прийнятті рішень і просимо 21 липня зробити правильний вибір!

З повагою, виборчий штаб кандидата у народні депутати України Михайла ЗАДОРОЖНОГО”, – йдеться у повідомленні.

Скриншот ФБ

“Медіа Дрогобиччина”

Коментарі

Позначки: , , ,