За тиждень “Карпати” покинули шестеро гравців

Новини 24 Січня, 2020 482

Фото із сайту ФК "Карпати"

Фахівці кажуть, клубу загрожує повна ліквідація

Одразу четверо гравців покинули львівський футбольний клуб “Карпати”. Команду залишили троє захисників і один півзахисник. 

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Експрес».

Як  зазначається, 21 січня пресслужба “зелено-білих” заявила, що з клубу пішли Олександр Кучер (зіграв 4 матчі в основному складі “левів”), Олексій Ковтун (провів за “Карпати” 22 поєдинки у Прем’єр-лізі), Сергій Вакуленко(зіграв 16 матчів) та Назар Вербний (одягав зелено-білу футболку у 49 матчах ПЛ). Як повідомляється, контракт з гравцями припинили “за взаємною згодою сторін”. І вони не перші.

Кілька днів тому “Карпати” попрощалися з португальським нападником Крістіаном Понде та аргентинцем Франціско Ді Франко. Причина — хитка фінансова ситуація у клубі.

Уже не таємниця, що ФК “Карпати” переживає серйозну кризу. Футболістам місяцями не виплачують заробітної плати. На знак протесту наприкінці минулого тижня деякі гравці навіть відмовилися тренуватися.

Футбольні експерти побоюються за долю команди.

“Димінський фактично кинув команду напризволяще, він вже з півроку не платить хлопцям зарплатню. Може трапитися таке ж, як і з одеським “Чорноморцем” — футболісти можуть розлетітися у різні сторони як вільні агенти, а “Карпати” щезнути“, — повідомив у коментарі Ua-football Ігор Кульчицький, капітан легендарного складу “Карпат” 1969 року.

Новий головний тренер “Карпат” також не приховує фінансових проблем клубу.

“У ФК “Карпати” досить значні заборгованості перед гравцями, і це дуже ускладнює селекційну роботу. Який футболіст, що поважає себе, погодиться сісти за стіл переговорів, знаючи, що у його нової команди є фінансові проблеми? Тому дуже важливо, як найближчим часом спрацює клубне керівництво, багато в чому від цього залежатиме майбутнє “Карпат”,  — сказав в інтерв’ю Zbirna.com Роман Санжар.

За підсумками осінньої частини УПЛ, команда має лише 11 очок і посідає останнє місце у турнірній таблиці. Крім того, “Карпати” знову вилетіли з Кубка України — другого за значенням футбольного турніру у країні.

 

Коментарі

Позначки: