За травмування поліцейського у Львові хочуть посадити на 5 років

Новини 18 Грудня, 2019 456

Ілюстрація: ua.news

Чоловік, котрий вчинив насильство щодо своєї дружини, напав на офіцера мобільної групи з реагування на факти вчинення домашнього насильства, котра прибула на виклик. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише Четверта студія.

18 грудня близько опівночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про вчинення домашнього насильства у квартирі одного з будинків, розташованого на вулиці Бортнянського у Львові.

На місце події негайно виїхала мобільна група з реагування на факти вчинення домашнього насильства поліції Львівщини. Як встановили поліцейські, 27-річний мешканець, котрий перебував у стані алкогольного сп’яніння, вчинив насильство щодо своєї дружини.

Чоловік поводився агресивно, на зауваження правоохоронців не реагував та наніс капітану поліції удар ногою. В подальшому медики діагностували у правоохоронця перелом гомілки.

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Коментарі

Позначки: ,