За розпусні дії щодо дитини уродженець Яворівщини постане перед судом

Новини 27 Червня, 2022 110

Обіцяв вивезти із Запоріжжя до Мелітополя. У Львові судитимуть фейкового перевізника

Прокурорами Франківської окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт щодо обвинувачення 45-річного уродженця Яворівського району за фактом виготовлення дитячої порнографії та вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи (ч.ч. 3, 4 ст. 301-1, ч. 2 ст. 156 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом січня-лютого цього року обвинувачений, перебуваючи в приміщенні квартири своєї знайомої у м. Львові, скориставшись відсутністю дорослих сторонніх осіб поблизу, фотографував малолітню особу у відверто сексуальній поведінці із оголенням, що належить до дитячої порнографії.

Крім цього, обвинувачений протягом цього ж період часу систематично вчиняв відносно останньої розпусні дії, а також фото- та відео-фіксації оголених статевих органів потерпілої.

Досудове розслідування здійснювали СВ відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 ГУ НП у Львівській області спільно з співробітниками управління протидії кіберзлочинам у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,