За президентства Зеленського Україна не просунулась у питанні повернення окупованих територій, — Княжицький

Новини 25 Серпня, 2020 221

Микола Княжицький. Фото 4studio

Питання про повернення окупованих територій і відновлення суверенітету ні на крок не просунулися за президентства Зеленського.

Про це у коментарі журналістам сказав народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Микола Княжицький, пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

“Ми не можемо проводити вибори на окупованих територіях хоча б з тої причини, що там не діють українські партії і ЗМІ. Уявити собі, що ці вибори будуть демократичними, неможливо, це абсурд. Тому всі ці слова для того, щоб задобрити окупанта ціною власного суверенітету, ні до чого хорошого не приведуть, бо мета окупанта – очевидно, не вибори там, а повністю втягнення України у сферу впливу РФ, подальша дестабілізація”, – сказав політик.

“Українська влада просто намагається спекулювати на цьому, щоб показувати своєму народу, як вона бореться за мир, рухається до того, щоб повернулися до нас наші території. Я вам скажу, що повернення територій, відновлення суверенітету під час влади Зеленського ні на крок ближчими, на жаль, не стали”, – додав депутат.

Коментарі

Позначки: ,