​​За підтримки польських партнерів на Самбірщині оновили пожежне депо

Новини 29 Грудня, 2022 103

Ремонт та облаштування пожежної частини міста вдалось реалізувати в межах проєкту «Збільшення операційних можливостей державного пожежно-рятувального поста у Добромилі».

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОВА.

Також, за підтримки польських партнерів рятувальникам передали сучасне пожежно-рятувальне обладнення: генератори, мотопомпи з повним укомплектуванням пожежними рукавами та перехідниками, різаки для металу та бетону, бензопили та потужні лампи LED та провели ремонт покриття даху.

Проєкт започаткували спільно з Генеральним консульством Республіки Польща у Львові, Головним управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій Львівської області та Добромильською міською радою.

«Дякую нашому доброму другу Польщі за чергову підтримку — вони спрямували на розвиток ініціативи понад 26 тисяч євро у межах програми «Польська допомога». Це чудовий приклад якісної співпраці, завдяки якій вдалося зробити важливий крок на шляху до покращення стану безпеки у одній з громад Львівщини», – наголосив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Коментарі

Позначки: